Compromís ambiental

baner_dia_internacional_lliure_bosses_03.07.2013Fira Natura és també pionera en l’aplicació d’uns rigorosos compromisos ambientals, reflectint-ho en el muntatge i la gestió de tota la fira. Ja sigui utilitzant estands de fusta certificada per bio-construcció, coberteria reutilitzable a l’ecobar i al biorestaurant, la recollida selectiva dels residus, etc. com no s’utilitzant bosses ni gots de plàstic.

Fira Natura es declara lliure de bosses, esdevenint la primera fira adherida a la campanya de Catalunya Lliure de Bosses.

+info…


baner_dia_internacional_libre_bolsas_03.07.2013Fira Natura es tambien pionera en la aplicacion de unos rigurosos compromisos ambientales. Este hecho se refleja en el montaje y la gestión de toda la feria. Desde los stands realizados con madera certificada para bio-construcción, los cubiertos reutilizables del ecobar y el biorestaurante, la recogida selectiva de residuos, etc. hasta el dejar de utilizar bolsas y vasos de plástico.

Fira Natura se declara libre de bolsas, llegando a ser la primera feria comprometida con la campaña Catalunya Libre de Bolsas.

+info…

 

Fira de Medi Ambient i Qualitat de Vida organitzada per l'entitat ecologista IPCENA-EdC

%d bloggers like this: